(+298) 30 10 20
Om os

Kvalitet og god service i mere end 110 år

Valdemar Lützen – værktøjsforretning og låseservice på Skálatrøð – er en forretning med meget stort vareudvalg. Her fås, så at sige, alt til håndværkeren og til gør-det-selv manden,desuden alt til haven og et stort udvalg af rustfrie varer.

Valdemar Lützen’s forretning har været en del af bybilledet i Torshavn så længe der huskes.

Virksomheden var grundlagt i 1904, samme år som plantagen í Torshavn var plantet og Torshavn’s boldklub (HB) var grundlagt. Hermed er Valdemar Lützen en af landets ældste virksomheder.

Siden 1988 har forretningen på Skálatrøð, med værktøjsafdeling, låseservice, haveredskaber og fiskeredskaber, været en meget besøgt forretning i hovedstaden. Forretningen er stor med vidtspændende varesortiment og god betjening til kunden. Valdemar Lützen har Færøernes største Bosch-udstilling med el-værktøj og tilbehør.